Relatietherapie voor écht samen

Ben je op zoek naar verdieping van je relatie? Verlang je naar meer verbinding met elkaar? Investeren in je relatie kan je zoveel opleveren! Samen een pas op de plaats maken, elkaar goed in de ogen kijken, om daarna weer vol goede moed verder te trekken.

Of lukt het maar moeilijk om écht contact te maken en lopen jullie gesprekken maar al te snel uit op ruzie of stilzwijgen? Komen jullie er samen niet meer uit? Voel je je eenzaam in je relatie? En dat juist bij diegene met wie je ooit beste maatjes was. Misschien vraag je je wel af óf het samen verder trekken er wel in zit en hóe het verder moet…

Of je nu kort of al langer bij elkaar bent, je kunt behoorlijk vastlopen in je relatie! De verschillen, die jullie in het begin juist waardeerden en tot een goed team maakten, staan nu hopeloos in de weg. In plaats van vriendschap, ervaar je verwijdering en onbegrip. Misschien is er door de jaren heen veel beschadigd, is er sprake van ontrouw of ben je onbewust steeds verder uit elkaar gegroeid. Vaak lukt het niet om dat samen op te lossen en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken.

Ik trek hierin graag samen met jullie op en wil de uitdaging van bouwen aan echte en hechte verbinding met jullie aangaan!

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we jullie vragen, de pijnpunten, verlangens en wat er nodig is aan vervolggesprekken. Ik werk daarbij, samen met jullie, aan een prettige, open, persoonlijke en gelijkwaardige sfeer. Gaandeweg zal er zicht ontstaan op het patroon waar jullie samen in terecht komen. We gaan op zoek naar dat wat jullie bindt, waardoor opnieuw vertrouwen, warmte, vriendschap en liefde kan ontstaan.

In every marriage more than a week old, there are grounds to divorce. The trick is to find, and continue to find, grounds for marriage. 

Robert Anderson