Relatietherapie voor écht samen

Ben je op zoek naar verdieping van je relatie? Verlang je naar meer verbinding met elkaar? Investeren in je relatie kan je zoveel opleveren! Samen een pas op de plaats maken, elkaar goed in de ogen kijken, om daarna weer vol goede moed verder te trekken.

Of lukt het maar moeilijk om écht contact te maken en lopen jullie gesprekken maar al te snel uit op ruzie of stilzwijgen? Komen jullie er samen niet meer uit? Voel je je eenzaam in je relatie? En dat juist bij diegene met wie je ooit beste maatjes was. Misschien vraag je je wel af óf het samen verder trekken er wel in zit en hóe het verder moet…

Of je nu kort of al langer bij elkaar bent, je kunt behoorlijk vastlopen in je relatie! De verschillen, die jullie in het begin juist waardeerden en tot een goed team maakten, staan nu hopeloos in de weg. In plaats van vriendschap, ervaar je verwijdering en onbegrip. Misschien is er door de jaren heen veel beschadigd, is er sprake van ontrouw of ben je onbewust steeds verder uit elkaar gegroeid. Vaak lukt het niet om dat samen op te lossen en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken.

Ik trek hierin graag samen met jullie op en wil de uitdaging van bouwen aan echte en hechte verbinding met jullie aangaan!

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we jullie vragen, de pijnpunten, verlangens en wat er nodig is aan vervolggesprekken. Ik werk daarbij, samen met jullie, aan een prettige, open, persoonlijke en gelijkwaardige sfeer. Gaandeweg zal er zicht ontstaan op het patroon waar jullie samen in terecht komen. We gaan op zoek naar dat wat jullie bindt, waardoor opnieuw vertrouwen, warmte, vriendschap en liefde kan ontstaan.

S.A.M.E.N. verder na ontrouw

Wanneer er sprake is van ontrouw en/of vreemdgaan in jullie relatie, is herstel van vertrouwen nodig, wanneer je samen verder wilt. Het programma SAMEN is een online hulpverleningsprogramma dat jullie helpt om stap voor stap te werken aan herstel van je relatie. Het is een lange en pijnlijke weg, die pittig is, maar wel mogelijk! Honderden stellen gingen jullie voor. De online training, die je kunt combineren met relatiegesprekken, bestaat uit vijf modules:

  • Stilstaan
  • Amputeren
  • Meeleven
  • Evalueren
  • Nieuwe kans / Naweeën

Aan de hand van video’s, een e-book en opdrachten werken jullie, op jullie tempo en tijd, aan het herstel van jullie relatie.

Uitleg en meer informatie over SAMEN vind je hier.

Wil je het programma SAMEN aanschaffen klik dan op deze link.

Wil je naast SAMEN (aanvullende) therapie neem dan contact met mij op.

In every marriage more than a week old, there are grounds to divorce. The trick is to find, and continue to find, grounds for marriage. 

Robert Anderson